Covid 19. a vírus neve, amely felforgatta a világot. Sokan kezdték szép reményekkel a 2020-as évet. Mi is. Hiszen hosszú hónapok fejlesztésével létrehoztuk a Led Média Kaposvár városi led-tv hálózatát, amely partneri együttműködésekre épült. Komoly munkát fektettünk az új adáslebonyolító rendszerünkbe, ami segíteni szándékozott a gazdaság szereplőinek, hogy digitális tartalmakkal tarthassanak kapcsolatot a vásárlóikkal a valóságban is. Aztán a koronavírus közbeszólt. A jövetele arra kényszerítette partnereink többségét, még ha csak ideiglenesen is, hogy visszavonulót fújjanak és vállalják a felmérhetetlen anyagi veszteségeket a megbecsülhetetlen emberi áldozatok elkerülése érdekében. Partnereink, akik a led-tv hálózatunk helyszíneként, a rendeletekhez igazodva még a lakosság szolgálatában állnak, dolgoznak és a veszélyhelyzet adta lehetőségek szerint nyitva vannak: A MARÁZPLAST, A TELETANK, A VIDEOTON, A KVGY, A KAPOSVÁRI NAGYPIAC, A KAPOSÉPKER ÉS A MEGAPAPÍR.

Helyszíni partnereink, akik bezártak: A KAPOSVÁR ARÉNA, AZ AGÓRA, A DR. ZÉNÓ MAGÁNKLINIKA, A FITNESS ARÉNA, TRATTORIA, A CORNER ÉTTEREM ÉS AZ LTP GYM&FITNESS.  Köszönjük eddigi bizalmukat és kitartást kívánunk, amíg egy egészségesebb új korszak elkezdődik!

Áldozatot hoz ma mindenki: aki felelősségteljesen otthon marad, önkéntesen vagy szükségből, és az is, aki dolgozni kényszerül. Aki bezárta az üzletét és aki a többiek szolgálatában állva még üzemelteti azt. A gyermekeikkel otthon tanuló anyák, a digitális oktatásra hirtelen átálló pedagógusok. Az új helyzetbe került egyetemisták. Fiatalok és középkorúak, akik egyként az idősekért aggódnak. És talán a legnehezebb helyzetbe az egészségügyben dolgozók kerültek, akik ma még a világ híreiből értesülnek, mi várhat rájuk!

Ezen a fórumon is, partnereink nevében is, hálásan köszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját!

Vigyázzanak, vigyázzunk egymásra!