Játékunk lezárult!

Köszönjük szépen Mindenkinek a részvételt! Szebbnél szebb kerteket láthattunk. A legtöbb lájkot Bayer Évi kertje kapta, összesen 92-t, második nyertesünk Csillagné T. Lívia 58 lájkkal.

Szeretettel gratulálunk! Hálásak vagyunk a figyelmükért, a 👍 , ❤️, és a hozzászólásokért! A továbbiakban jó egészséget és sok örömet kívánunk a kertészkedéshez Mindenkinek!

 

Szeretem a kertem – játékszabályzat

A Led Média Kaposvár ezúton meghirdeti a gondos kezek elismeréséért, az “Őszi kertek szépségversenye” – online játékot a Facebookon, 2019. szeptember 26. és 2019. október 30.-a között.

A játékban részt vehet az a 18. életévét betöltött személy, aki 2019. szeptember 26. – 2019. október 30.-ig a Led Média Kaposvár Facebook oldalán, ehhez a bejegyzéshez, a hozzászólásokba feltölti a saját őszi kertjéről 2019-ben készített fotóját. >>>  ITT LEHET ÉRVÉNYESEN SZAVAZNI! 

A verseny ideje alatt minden feltöltött fotó gyűjthet lájkokat. Mindenfajta érzelmet kifejező lájk számít! 

A két legtöbb lájkot gyűjtő versenyző 5-5000,- Ft értékű vásárlási utalványt nyer a Hélia Kertészettől.

Számít a fair play!

Versenyző lehet minden kerttulajdonos, aki a Facebookon közösségi tag. Versenyezzen saját néven, saját kerttel és saját fotóval!

A versenyző biztassa szomszédait, ismerőseit, hogy a Led Média Kaposvár Facebook oldalán e bejegyzés alatti hozzászólásoknál szavazzanak az Ő kertjére, mert a pontos eredmények, és a követhetőség miatt csak az itt elhelyezett lájkok számítanak a versenyben!

Ha a verseny során kiderül, hogy valaki nem a saját kertjével versenyez, és erről a nyilvános közösség bizonyíthatóan tudomást szerez, az a versenyző kiesik a játékból.

Azonban mi is hisszük: aki a virágot szereti, nem ékeskedik más tollával!

A verseny zárása és az eredményhirdetés 2019. október 30.-án, 20.00 órakor lesz a Led Média Kaposvár Facebook oldalán.

Az online játék szervezője: a LEDCOM MÉDIA KFT.

A játékban ami nem tiltott, az szabad. De fenntartjuk azt az adminisztrációs jogosultságot, hogy a szép kertekre jellemző harmonikus megnyilvánulásokat előnyben részesítjük és a “gazos” kommunikációtól a játékot megtisztítjuk!

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá!